torstai 11. heinäkuuta 2013

Viime viikko kollaaseina


Yllätys yllätys, oon leiponut taas kerran kaikkea yhden viikon aikana, ja tässä ei vielä ole kaikkia! Lisäksi benandjerrys on maistunu pitkästä aikaa taas:D Viime viikonloppuna meillä oli kylässä meiän sukua ja leivoin sinne tota porkkanakakkua! Alareunan mutakakkua tehtiin Jennin kanssa ja sitruuna-marenkipiirakan tein mamman ja papan iloksi!(:
Tämä reissu olikin tämmönen aamun extempore-päätös lähteä puuhamaahaan, hahha joo-o!:D Mellan upeella asuntoautolla mentiin. Voin sanoa että oli varmaan parhaat vesiliukumäet missä oon tähän mennessä ollut ja oli muutenkin tosi kivaa!(:
Uudessa kaupungissa käytiin perjantaina kesäretkellä. Syötiin ravintolassa ja ostettiin mukaan ihania cupcakeseja. Sit oon muuten vaan vietelly kesäpäiviä rennolla meiningillä.

No siinä tulikin jo vähän informaatiota teille. Tänään pyöräiltiin Jennin,Andreean ja Sirin kanssa Turkuun ja takaisin. Subilla syötiin ja matkaa tuli joku ehkä 40 km koska mentiin melko pitkää reittiä. ENÄÄ viikko matkaan, jjeeejee ja sen lisäksi maanantaina kävästään hesassa, ehkä vähän shoppailemassa sunmuuta;) Tänne kuitenkin palaan vielä ennen matkaa joten älkää huoliko!(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti