lauantai 7. kesäkuuta 2014

It feels like summer

On tapahtunut vaan ihan kauheesti asioita taas siitä kun viimeks kunnon kuulumisia kerroin, niin aattelin mainita vaan osasta.



 Niin oltiin tosiaan siellä tukarileirillä ja vietettiin sen jälkeen äitienpäivää suvun kesken. Kaikkein kuumimpana viikonloppuna oli Kaarinaturnaus ja sen jälkeen käytiin ekaa kertaa uimassa tänä kesänä. Koulussa ei tehty enää oikeen mitään ja oltiin vaan ulkona.

Mentiin luokkaretkelle Ruissaloon viimesenä kouluviikkona ja Fanni täytti 21v. No sitten koitti odotettu kesäloma. Todistuksen lisäksi sain stipendin luokan parhaasta keskiarvosta. Sen jälkeen käytiin yksissä yo-juhlissa ja mentiin syömään Paniniin!

No miten mun kesäloma on oikein lähtenyt käyntiin? Sunnuntaina oli rento ensimmäinen lomapäivä ja käytiin mm. pelaamassa tennistä. Maanantaina oli herätys  klo 5.10 koska lähdettiin ensin heittämään Fanni pääsykokeisiin Espooseen ja mentiin äitin kanssa sitten Helsinkiin. Ostin ihanan pinkin maksimekon ja sellaset löysät raidalliset housut. Oli kiva päivä!:) Keskiviikkona aloitin kesätyöt iskän työpaikan kesäkioskissa. Siitä ehkä lisää myöhemmin. No mutta aattelin että nyt kesällä kuitenkin voisin taas postailla useemmin kun aikaakin riittää, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti