perjantai 1. elokuuta 2014

London part 1

On ollu ihan sairaasti nyt tekemistä enkä oo päässyt pitkiin pitkiin aikoihin kirjottelemaan. Olin  tosiaan Englannissa pari viikkoa sitten äitin kanssa ja ajattelin nyt kertoa ihan vähän siitä matkasta..






Eka päivä Lontoossa ja lähdettiin heti kävelemään Hyde parkin läpi joka sijaitsi aika lähellä meijän hotellia. Hotelli meillä oli tosi hyvässä paikassa; ihan Earl's Court aseman vieressä. Sieltä päädyttiin aika pian kuningattaren palatsille ja jäätiin seuraamaan vartijan vaihtoa. Ihmisä oli vaan aivan sairaasti!






Sen jälkeen otettiin metro ja tultiin muistaakseni aika lähelle Piccadilly circusta. Toi m&m's world oli jotenkin niin outo paikka, en tajuu et yhestä karkista tollane tavaratalon kokonen kauppa:D



 Sitten seuraava päivä. Bussilla tultiin Harrodsille joka on siis tollanen tosi vanha ja kallis tavaratalo. Sinnekin oli jonoa heti aamusta.









Käytiin tän jälkeen syömässä paninit ja mentiin Natural history museumiin. Dinosauruksia, mammutteja ja valaita kaikkea sellaista:D Ostin sieltä mun huoneeseen sellasen maailmankartan! Sitten lähettiin katsomaan Big Beniä ja seuraavaksi suuntasin London Eyehen. Äiti ei siis tullut sinne



Maisemat oli hienoja ja ihan kiva keikka oli. Sen jälkeen siirryttiin vielä oxford streetille ja käytiin syömässä crepesit(?). Illalla kun tultiin hotellille niin käveltiin vähän myöhemmin  kunnon englantilaiseen lähipubiin, jossa katottiin sitten finaali. Oli vähän erilainen tunnelma siellä kun kotisohvalla:D No, mutta aattelin siis tosiaan tehä tän parissa osassa niin ei käy tylsäksi, joten ens kerralla jatkuu sitten Brightonista. Tulin keskiviikkona rippileiriltä ja siitä voisin kertoa sitten vielä erikseen ja konfirmaatio mulla on nyt sitten sunnuntaina. Eli ens postaukseen, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti