torstai 12. helmikuuta 2015

Lyhyet kuulumiset sekä ystävänpäivän rocky road pie!











Heii taas!
Ihanaa kun helmikuu alkoi ja vihdoin mennään jo vähän kohti kevättä! Mun viime viikot on sisältänyt vähän kaikenlaista, oon käyny kokeilemassa mm.koripalloa ja lautailemassa taas, mutta tällä kertaa Meri-Teijossa. Vietettiin muutaman kaverin kanssa yks ilta meillä ja oltiin paljussa ku oli ihan sairaan kylmä ulkona. Se on niin ihanaa! Sitten oon myös miettiny paljon mihin lukioon menisin, mut en oo vielä 100% varma. Ja aika käy vähiin:/ No onneks huomenna alkaa hiihtoloma!! Hiihtolomasta muuten sen verran, että lähetään tosiaan Tukholmaan maanantaina. Tykkään Tukholmasta kans niin paljon, munmielestä se on tosi kiva ja kaunis kaupunki. Toivottavasti saan jotain kuvia  sitten sieltä!

 Mutta, ajattelin tosiaan jakaa nyt ystävänpäivän kunniaks yhden mun viimeviikkoisen leivontakokeilun, joka sopii munmielestä tosi hyvin ystävänpäivään! Keksin tän tosiaan melkeen päästäni, joten älkää pettykö jos vaikuttaa vähän oudolta:D Ja tätä voi myös soveltaa aika paljon. Eli näihin rocky road paloihin tarvitaan..

-perus mokkapalapohja( eli se pelkkä pohja ilman sitä kuorrutusta, netistä löytyy paljon ohjeita)
-vähän vajaa 4 dl kuohukermaa
-n.2 rkl tummaa kaakaojauhetta
- itse laitoin 3 tl vaniljasokeria, mutta mikä tahansa sokeri oikeestaan käy (+ sokeria voi oikeestaan  laittaa senverran miten makeita paloja haluaa!:D)
-vaahtokarkkeja, pekaanipähkinöitä, pätkiksiä, pieniä suklaakeksejä.

1.Tee ensin mokkapalapohja ja anna sen jäähtyä kunnolla, koska muuten toi kuorrute sulaa täysin siihen pinnalle. Vein ite ton pohjan ulos, joten se jäähtyi nopeammin.
2. Vatkaa kerma, ja sen jälkeen sen sekaan myös kaakaojauhe ja sokeri.
3. Pilko vaahtokarkit, pätkikset jne, ja lisää niistä osa kermavaahdon joukkoon.
4. Levitä kuorrute mokkapalapohjan päälle ja voit laittaa koristeeksi vielä niitä karkkeja yms.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti