perjantai 22. helmikuuta 2013

Tukholma

No, Jennillä olikin vielä sen verran kipeä olo, että lähdettiin keskiviikkona matkaan Sofian kanssa Tukholmaan, josta nyt olemme jo tulleet kotiin. Muutama tunti sitten viking amorella toi meidät takaisin Turkuun ja täällä ollaan. Nyt kerron matkasta vähän yksityiskohtaisemmin....

Lähdettiin matkaan keskiviikko iltana, niinkuin silloin kerroinkin. Mentiin uuteen Viking graceen ja olihan se nyt paljon hienompi kuin muut vikingit. Käytiin hytissä viemässä sinne kamat ja lähdettiin taxfreehen, mitään kuitenkaan ostamatta. Käytiin jätskillä ja olin hädintuskin ehtinyt puoleen väliin jäätelöä, kun tuli _tosi_  paha olo. Meinas mennä matka pilalle, niin ainakin ajattelin. Väri lähti kasvoilta jne. Mentiin vähän ajan päästä hyttiin, jossa tuli vähän parempi olo ja nukuin yön yli.




Herättiin 6.30 ja mulla oli jo vähän parempi olo. Ei edes väsyttänyt hyvin nukutun yön jälkeen. Jätettiin laiva ja lähdettiin kävelemään kohti slussenia.


Aamupalaa! Bagel, kaakao ja tropicana-mehu mäkkäristä.



Sitten ostettiin metroliput ja suunnattiin Globenin skywieviin.

Äiti ei uskaltanut meijän kanssa:D Loppujen lopuks ei ollut mitenkään kauheen korkea mutta oli hienot näkymät.(:







Tultiin metrolla takaisin keskustaan ja Hollisterin liikkeeseen, joka pursusi suomalaisia. Esittelen ostokset myöhemmin, mutta sen verran vinkkiä, että ostin vaaleansinisen collage-paidan, keltaiset sweatpantsit, t-paidan ja bodymistin.(:


Tässä vaiheessa oli ihan hirveä nälkä ja suunnattiin åhlensin yläkertaan syömään. Toi perunamuusi oli niin hyvää!<3

Ja taas metroon, Södermalmiin.

Käveltiin tätä katua aika hitaasti alas, koska pysähdyttiin koko ajan johonkin pikku kauppaan.

Tämän jälkeen kävelimme takaisin Viking terminaaliin, jalat olivat ihan puhki.

Terminaalissa odoteltiin kauan laivaan pääsemistä, söin patongin ja muuten vaan istuskeltiin. Amorellalta ei ole nyt yhtään kuvaa, mutta se onkin niiin tylsä laiva, joten sama se. Mutta joka tapauksessa käytiin vielä taxfreessa ostamassa karkkia, jonka jälkeen väsyneenä nukkumaan. Oli kiva pikku reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti