torstai 2. heinäkuuta 2015

Pariisi

Heii! Matkalta ollaan palattu jo melkein kaksi viikkoa sitten, mutta sain aikaiseksi vasta nyt tulla laittamaan näitä kuvia tänne. Tai itseasiassa mulla on ollut aika suuri kamppailu, jotta sain ne edes tänne koneelle laitettua. Teen erikseen nyt postauksen Pariisista, sitten Normandiasta ja lopuksi vielä vähän kuvia puhelimesta. Luvassa on myös varmaan paljon muitakin postauksia viime viikoista ja tulevista päivistä. Viime lauantain mahtavalta One Directioninkin keikalta mulla on jonkin verran kuvia, joten materiaalia siis riittää! Mutta nyt palataan siis vielä hetkeksi Pariisiin..



 Vietettiin Pariisissa tosiaan vaan kaksi päivää, ja lähdettiin siitä autolla kohti Normandiaa. Ehdittiin kuitenkin käydä katsomassa kaikki tärkeimmät paikat läpi, ja muutamissa sellaisissa joissa mä ja äiti ei oltu vielä ennen käyty.

 Tällä reissulla halusin kokeilla noita pienien kioskien myyviä crepejä, kun viime kerralla jäi väliin. Tosi moni siellä kävelee vaan kadulla crepe kädessä, joten niiden syöminen on tosi arkipäiväistä.

 Käytiin Pere Lachaisen hautausmaalla, missä oli mm. Jim Morrisonin hauta ja muutenkin kaikkia tosi erikoisia hautoja. En oo ihan varma onko tää mies keksinyt  Pariisin metron tai jotain sinnepäin, koska ihmiset oli tuonut siihen haudalle metrolippuja.
 Meidän hotelli eli Hotel Excelsior oli pieni ja viihtyisä ja sijainti vielä parempi!

 Louvre, jossa käytiin vielä nopeasti samana päivänä kuin tultiin, ennenkuin se suljettiin.





 Pariisissa oli ainakin ensimmäisenä päivänä tosi kuuma, ja varsinkin tällä aukealla. Takana näkyy riemukaari.





Kirjoitan ens kerralla joko Normandiasta tai sitten keikasta!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti